Durabilitate

  Wind farm Click to enlarge
Noi credem că soluțiile chimice cele mai bune nu trebuie să vină în detrimentul mediului și trebuie să respecte viața oamenilor. 

Ne străduim să le oferim angajaților un mediu de lucru sigur și în condiții de Securitate, care încurajează dezvoltarea profesională, și să menținem un dialog continuu cu ei într-o atmosferă de încredere. Acest schimb este extrem de important deoarece ei sunt jucătorii cheie în performanța noastră responsabilă. 
Produsele noastre, cum ar fi soluții pentru a păstra îmbrăcămintea curată, apa pură, soluții de încălzire a casei care reduc consumul de energie sau iluminatul stradal cu consum de energie redus, sunt destinate să contribuie la calitatea vieții și să răspundă așteptărilor partenerilor în ceea ce privește dezvoltarea durabilă. Ca furnizor al miilor de industrii, căutăm în continuare diferite căi de a reduce impactul asupra mediului, cerând chimiei să facă mai mult cu mai puțin. 

Intrucat ne angajăm să venim în întâmpinarea progresului partenerilor, în 2013 am lansat Solvay Way, politica noastră de dezvoltare durabilă care oferă un cadru pentru a ne ghida și măsura succesul în îndeplinirea obiectivelor noastre.